Virkad kofta med spetsmönster

En av mina bästa vänner fyllde 50 år i början av månaden. Jag ville ge henne något speciellt, som var unikt och gjort just till henne. När jag hittade bomullsgarnet med glittereffekt på Netto så såg jag direkt att det var som gjort för henne. Jag började i god tid att virka en kofta. Men eftersom jag inte hade något mönster och heller inte riktig koll på hennes storlek så blev det en hel del upprepningar innan jag blev nöjd. Det sista satt jag och gjorde kvällen innan vi skulle flyga till Barcelona för att möta upp födelsedagsbarnet.

Tur hade jag iallafall, koftan passade perfekt förutom att halsringningen var lite för stor. Det gick lätt att ändra. Slutet gott, allting gott.

virkadkofta virkadkofta1

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Christa Dreyer

  This jacket is so nice. I want to make it for my niece. She is 14 years old. Is it possible to reach the instructions for crochet the jacket?

  Thank you very much for your help!

  Many greeting from germany

  Christa Dreyer

 2. You design beautiful things but don’t write the patterns down? That’s really a shame, because your designs are beautiful. You could be a designer and make many people happy if you work out your patterns and share them! Maybe you can show pictures of each step and describe it, and that’s almost a pattern but easier for you? Thanks for a nice website!

 3. Så vackra saker du gör! Intressant att se din blogg☺️

  Den virkade koftan blev jag kär i ??
  Jag önskar att jag kunde virka en sån till mig själv som present. Synd att du inte har mönster på den.
  Men all ära till dig o tack för din stick o virkblogg!

 4. Tänk om du kunde virka en på beställning. Skulle du vilja göra det tror du?
  Isåfall vill jag beställa jag en av dig ☺️

  • Den koftan gjorde jag helt på frihand och det finns inget nedskrivet, så tyvärr kan jag inte åstadkomma en till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.