Virkad kofta ”Happy” med mormorsruta på diagonalen

happy_kofta2

I slutet av februari påbörjade jag ett virkprojekt där jag tänkte virka en kofta bestående av stora mormorsrutor. Under arbetets gång fick jag lite nya idéer och jag blev mycket nöjd med den nya designen. Eftersom jag blev glad, både av färgerna och resultatet så kallar jag koftan för ”Happy”. Eftersom jag insåg att det nog behövdes bilder som stöd när jag skulle göra en beskrivning, så fick jag helt enkelt virka en till där jag fotade under tiden jag virkade.

happy_kofta1

Koftan var fortfarande lika rolig att virka, så jag fortsatte och är nu snart klar med min tredje.

Ladda ner beskrivningen här >>>

Använd mönstret, dela med dig av det, länka gärna till det från din egen hemsida/blogg, det är helt gratis. Om du publicerar bilder på din kofta, är jag tacksam om du länkar till min hemsida och/eller talar om vart mönstret kommer ifrån. Tänk på följande: Du får inte sälja mönstret eller publicera det på din egen hemsida. Är du osäker så fråga mig

Bookmark the permalink.

5 Comments

 1. Hej
  Jag blev mycket inspirerad av din virkade kofta Happy. Har massor av garn liggande som det inte finns tid att sticka igenom. Lovar att visa mina försök. Jättetrevlig sida du har.

 2. Tack för ett fint mönster för ovanlighetens skull lätt att skriva ut

 3. Eva Ruthström

  Hej! Jag tänkte virka en kofta Happy med nål 4, undrar om Du kan säga på ett ungefär hur mycket garn det går åt till storlek xl, tacksa för svar
  eva.ruthstrom @gmail.com

  Eva Ruthström
  Marstrandsvägen 88
  816 30 OCKELBO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.