Tavla av frimärken

När jag nyligen röjde på vinden hittade jag mina barns gamla frimärksalbum som ingen tittat i på många år. Först tänkte jag slängt albumen, men sen fick jag en idé. Varför inte göra något kreativt av alla dessa vackra frimärken? Sagt och gjort: en bit svart kartong och en ram senare så var jag igång.

tavla

 

Så här blev tavlan. Frimärkena kommer från alla möjliga länder, allt ifrån Grönland till Zaire och Japan. Men jag har massor av frimärken kvar, så nu måste jag hitta på något att göra med dessa. Någon som har en bra idè?

Här kommer en detaljbild av tavlan också

tavladetalj

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.