Syfestivalen i Borås

massaDenna helgen är det mässa på Åhaga i Borås, Syfestivalen. Där var allt möjligt inom handarbete och pyssel samlat. Jag blev helt sjuk av att gå runt bland alla fina garner, tyger och pärlor. Helst hade jag velat köpa massor av garner och massor av tillbehör till smycken, men jag hinner ju inte skapa hur mycket som helst. Några små saker blev det i alla fall. Ett härligt garn i merinoull och silke till en sjal och lite material till armband i makramé, som jag tänkt att jag skulle testa.

 

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Hej!

    Var hittar man mönster till elefant kalsongerna hade gärna velat göra ett par sånna för dom vad väldigt tuffa. Med vänlig hälsning, sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.