Stickad poncho ”Ester”

Här är min egendesignade poncho Ester. Beskrivningen finns i två flickstorlekar + damstorlek.

Jag har använt Nako Artist och två färger Raggstrumpegarn från Hjertegarn.

Beskrivningen laddar nu ner här >>

20161005_055220074_ios

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Kajsa Albrecht

    Hej.
    Vad duktig du är och så mycket fint du gör.
    Jag är nybörjare på stickning och hittade ditt fina mönster på ponchon Ester. Nu har jag börjat sticka men är redan fast. Får inte rätt på första mönstervarvet. Hur i allsindar ska man göra ökningen och ändå få mönstret med hålen? Hur jag än gör blir det 5 masker + 2 för ökningen på rad utan mönster och det ser ju inte så snyggt ut.
    Kan du hjälpa mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.