Sophies Universe som väggprydnad / tavla

För 2 år sedan virkade jag en Sophies Universe som jag tänkte ha som en stor tavla bakom soffan. Men den blev så tung och sackade ihop i mitten, så någon slags ram behövdes. Och vad hände? Ingenting… Den blev liggande i en garderob ända tills alldeles nyss. Min man tog tag i saken och köpte hem träribbor och snickrade ihop en stadig ram. Sen spikade jag nubb i varje spets längs kanten. Och nu blev det virkade både utspänt och hanterligt på en enda gång.

Äntligen är min Sophies Universe uppsatt på väggen och jag är så sjukt nöjd.

Det var väldigt roligt att virka denna skapelse. Jag gjorde den inte färdig i ett svep, utan hade andra stick- och virkprojekt på gång under tiden. Jag använde den svenska översättningen och i vissa fall tyckte jag den var lite konstigt skriven, men har man lite virkvana så kan man ändå lätt lista ut hur det ska vara. Du hittar den svenska översättningen här >> https://lookatwhatimade.net/sophies-universe-cal-2015-swedish/

Det gick åt ca 1,5 kg Catania, och jag virkade med virknål 3,5.

Sophies Universe som väggprydnad

Sophies Universe

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.