Nya virkade tallriksunderlägg / mandala

 

Jag älskar verkligen mina färgglada virkade tallriksunderlägg /mandalas, men ibland vill jag ha det lite mer avskalat och tjusigt. Därför har jag virkat mina mandala i enfärgat vitt garn, med en enkel guldkant. Så här blev resultatet.

Det är riktigt vackert att duka med dessa virkade tallriksunderlägg på vårt mörka träbord och vinglas med guldkant. Jag tycker dessa skulle passa perfekt till nyårsfesten, men eftersom vi brukar vara väldigt många då så får det nog vara. Orkar helt enkelt inte virka 20 st underlägg.

virkade tallriksunderlägg

Beskrivningen är den samma som dessa tallriksunderlägg >>. Enda skillnaden är att jag använde virknål 3 till de vita och därför blev de lite större. Garnet är ett vanligt 8/4 bomullsgarn och till kanten använde jag Anchor Metallic, som hette Arista metallic förut.

virkad mandala

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Men så vackra

  2. Monica Linder Skolgatan 12A Halmstad

    Mycket vackra underlägg.
    Var kan jag köpa mönster till dem? Har vitt garn hemma.

  3. Åh så fina:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.