Sticka och virka – låt dig inspireras

Jag stickar och virkar en hel del, men har oftast inga färdiga mönster när jag skapar. För första gången har jag nu börjat skriva ner mina beskrivningar och tänkte nu att jag skulle börja dela med mig av dessa. Kolla gärna på mina projekt och låt dig inspireras. Jag försöker göra mina  virk- och stickbeskrivningar så enkla som möjligt, men ska efterhand också lägga in guider och bilder för att mönstren ska kunna användas även av dig som inte stickat eller virkat så mycket förut.

Så välkommen hit till stickaovirka.se – hoppas du hittar något som kan inspirera dig.

Vill du publicera dina alster du gjort från mina mönster på din blogg/webbsida så får du gärna göra det, men du får gärna länka tillbaks till sidan där du hittat mönstret.

garn

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Fredrika Erenhall

    Det är synd att du nästan har lagt av med alltvirkande och stickande, fick så fina och häftiga idéer av vad du lade ut. Kram till dig 💖

    • Jag har inte lagt av med virkandet och stickandet, bara tappat lusten att uppdatera bloggen. Men jag hoppas att den lusten snart ska återvända och att det ska bli tätare uppdateringar.

      /Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.