Knasiga virkade saker

Jag håller fortfarande på med mina virkade mormorsrutor. Nu är det ett sängöverkast som är aktuellt. Men det tar tid, eftersom jag behöver minst 300 rutor. Jag är nog uppe i 130, men det är långt kvar. Eftersom jag inte har några egna projekt att visa så har jag här lite bilder på några roliga, knasiga virkade saker som andra har gjort. 🙂

Håll till godo:
funny-crochet-car-knitting

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett snyggt bilskal kanske vore nåt 🙂

product-original-55890-2712-1350332064-7518019bfb3ad11f5976fc4933d1ebdc

Eller varför inte ett badrumskit… Ett virkat skydd för toalocket hade vi faktiskt i mitt barndomshem på 70-talet. Dessutom ett litet fodral att sätta över reservtoarullen 🙂

 

 

 

2013-02-21-knitunderwear01Till sist kommer här ett stickat plagg, som jag tror varenda man önskar sig, haha. Ett par stickade elefant-kalsonger måste väl vara det allra hetaste i modeväg.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.